Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for vinnermål

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet vinnermål, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke vinnermål i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "vinnermål".

Vinnermål i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet vinnermål i en setning.


  1. Spanias vinnermål ble scoret av Domingo Gómez-Acedo.


  2. Liverpool ble beseiret 1-0 i finalen i FA-Cupen, etter et sent vinnermål av Eric Cantona.


  3. Imidlertid utliknet Røa ved Nina Håkonsen, og fem minutter før slutt scoret hun Røas vinnermål.


  4. Arne Larsen Økland ble den store helten med sitt vinnermål i den avgjørende bortekampen mot tyskerne.


  5. Kampen mellom øst og vest ble tett, men endte med østtysk seier 1–0 etter vinnermål av Jürgen Sparwasser.


  6. I semifinalen møtte Nederland Vest-Tyskland og vant 2–1 etter en straffe til hvert lag og et vinnermål av van Basten.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ vinnermelodi vinnermålet ››

Generell informasjon om "vinnermål" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet vinnermål som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "vinnermål" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "vinnermål".