Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for verbalsubstantiv

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet verbalsubstantiv, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke verbalsubstantiv i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "verbalsubstantiv". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av verbalsubstantiv kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: verbalsubstantivet. Hvis du klikker på bøyningen av verbalsubstantiv som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Verbalsubstantiv i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet verbalsubstantiv i en setning.


  1. Infinitiven til det akkadiske verbet er et verbalsubstantiv, og ulikt en del andre språk kan den bøyes i kasus.


  2. Ordet saṃskṛta- er et verbalsubstantiv som kan oversettes med å sette sammen, formet på en fullendt måte, raffinert eller dyktig utformet.


  3. De forskjellige stammeformene er stammen av verbet selv, perfektum partisipp, futurum partisipp og gerundium (egentlig et verbalsubstantiv i inessiv).

Verbalsubstantivet i en setning

Verbalsubstantivet er en bøyningsform av verbalsubstantiv, nedenfor finner du eksempelsetninger for verbalsubstantivet.


  1. Betydningsendringen føder verbalsubstantivet ganding om aktiviteten å bedrive trolldom.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ verbalrøtter verbalsystemet ››

Generell informasjon om "verbalsubstantiv" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet verbalsubstantiv som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "verbalsubstantiv" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "verbalsubstantiv".