Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for vannes

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet vannes, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke vannes i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "vannes".

Vannes i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet vannes i en setning.


  1. Man kan også få veksttorv i nettingsekker tilsatt gressfrø som bare legges utover taket og vannes.


  2. Grønnsaker og frukt ble dyrket i egne hager, nær bostedene og på høyere nivåer, og måtte derfor vannes for hånd.


  3. Fisken må vannes ut i minst ei uke i kjølige omgivelser, 5 grader eller kaldere og vannet må skiftes ut hver dag, før den kan brukes i matretter.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ vannene vannet ››

Generell informasjon om "vannes" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet vannes som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "vannes" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "vannes".