Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for titulere

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet titulere, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke titulere i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "titulere".

Titulere i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet titulere i en setning.


  1. Han hadde gjennomgått alle gradene og kunne titulere seg som Pater.


  2. Han mottok Hosebåndsordenen i 1953 og kunne deretter titulere seg som Sir Winston.


  3. Jane nektet å titulere sin ektemann Dudley som konge ved kongelig brev til parlamentet.


  4. Han kunne dermed titulere seg som Norges første vinner av Big Brother og motta en premie på en million skattefrie kroner.


  5. Georg VI ble presentert en tidlig modell, og en gang sent i 1950 eller tidlig i 1951 fikk Rover anledning til å titulere seg hoffleverandør.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ tittelsporet titulert ››

Generell informasjon om "titulere" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet titulere som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "titulere" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "titulere".