Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for tellende

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet tellende, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke tellende i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "tellende".

Tellende i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet tellende i en setning.


  1. Beste score over to runs ble tellende resultat.


  2. VM i skiskyting 1995 ble tellende i verdenscupen fra og med denne sesongen.


  3. Han spilte da sin første tellende kamp for Tyskland i en EM kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan.


  4. Han representerte Tyrkia under Sommer-OL 2020 i Tokyo, hvor han deltok uten å få et tellende resultat i 67 kilo.


  5. Dette innebærer at spir, statuer eller andre elementer integrert i arkitekturen anses som tellende for byggets totalhøyde.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ tellekantsystemet telleord ››

Generell informasjon om "tellende" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet tellende som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "tellende" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "tellende".