Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for teak

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet teak, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke teak i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "teak".

Teak i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet teak i en setning.


  1. Vinduene i betongrasterets åpninger er av teak og taket er flatt.


  2. Lav og svært enkel innredning som er bygget i glassfiber og teak.


  3. Det vokser også teak og andre eksotiske treslag, og skogsdrift har en viss betydning.


  4. Den håndverksmessige kvaliteten var fremragende, det ble brukt messing, smijern og nye treslag som mahogny og teak.


  5. Bilbrevet fra byggingen er bevart ved Statsarkivet i Kongsberg og viser at skipet ble bygd av eik, bøk, teak, furu og bjerk.


  6. Mange butikkfasader ble endret i funksjonalismens periode i 1930-årene, ofte med inntrukne dører i teak med store glassflater og glass også i sidefeltene.


  7. Hans mest brukte materialer var teak og palisander i kombinasjon med skinn og stål.Han var sterkt påvirket av danske møbeldesign og blir feilaktig ofte oppgitt å være en dansk designer.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Regjeringskvartalet, https://no.wikipedia.org/wiki/J/24, https://no.wikipedia.org/wiki/Tak_(provins), https://no.wikipedia.org/wiki/Murbyen_(Oslo), https://no.wikipedia.org/wiki/DS_«Morgenen», https://no.wikipedia.org/wiki/Oslos_historiske_murby_på_1900-_og_2000-tallet, https://no.wikipedia.org/wiki/Torbjørn_Afdal

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ tea team ››

Generell informasjon om "teak" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet teak som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "teak" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "teak".