Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for strykesekstett

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet strykesekstett, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke strykesekstett i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "strykesekstett".

Strykesekstett i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet strykesekstett i en setning.


  1. Noen år etter, i første sats av andre strykesekstett, la han inn et tema over tonerekken A-G-A-H-E som henspiller på fornavnet Agathe.


  2. Han skrev også to pianokvintetter og tre strykekvintetter, en stryketrio for to fioliner og bratsj, to pianokvartetter, en strykesekstett og fire pianotrioer, bla Dumky-kvintetten op 90.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ strykerkvartettene strå ››

Generell informasjon om "strykesekstett" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet strykesekstett som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "strykesekstett" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "strykesekstett".