Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for småby

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet småby, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke småby i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "småby".

Småby i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet småby i en setning.


 1. Den omhandler livet i en russisk småby.


 2. Golden er en småby i Jefferson County i Colorado i USA.


 3. Maldon er en småby i distriktet Maldon i Essex i England.


 4. Byen fremstår i dag som en småby med et næringsliv i utvikling.


 5. Sakçagözü er en småby i distriktet Nurdağı i Gaziantep i Tyrkia.


 6. Harpers Ferry er en historisk småby i Jefferson County i delstaten West Virginia, USA.


 7. Andre har pekt på at byen fremstår som en blanding av dansk småby og nordafrikansk landsby.


 8. Filmen handler om en låtskriver fra en småby som prøver å selge sangene sine til en strandet popstjerne.


 9. Fortellingen foregår i løpet av tre år (1933–1935) under den store depresjonen i en liten småby i sørstatene.


 10. Fiskeriindustrien blomstret, og fra å være en småby med 200 innbyggere var Bodø blitt en by med rundt 5 000 innbyggere, på under 50 år.


 11. Niemegk er en småby i det østre Tyskland, beliggende i Landkreis Potsdam-Mittelmark i delstaten Brandenburg, omkring 75 km sydvest for Berlin.


 12. Fjorden, Moldepanoramaet og en idyllisk småby med trehusbebyggelse, bugnende hager, parkanlegg og alléer gjorde at Molde ble fjordbyen fremfor noen på Vestlandet.


 13. En småby med 4 000 innbyggere ble omgjort til monumental hovedstad under ledelse av arkitekt Johan Albrecht Ehrenström, mens regjeringsbygningene ble tegnet av den tyske arkitekt Carl Ludwig Engel.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ småbutikker småbyen ››

Generell informasjon om "småby" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet småby som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "småby" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "småby".