Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for skarptromme

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet skarptromme, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke skarptromme i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "skarptromme". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av skarptromme kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: skarptrommen og skarptrommer. Hvis du klikker på bøyningen av skarptromme som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Skarptromme i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet skarptromme i en setning.


  1. På siste spor la McCartney på maracas mens Lennon brukte baksiden av sin akustiske gitar som en slags skarptromme på sporadiske steder.


  2. Harpen symboliserte et ball, strykere med sordin drømmeaktige opplevelser, engelsk horn en gjeter med sauer og skarptromme og cymaler marsjen til skafottet.


  3. Han brukte også Tom-tom-tromme oftere enn skarptromme, og venstrehendt-måten han spilte på gjorde at han gikk motsatt retning da han gikk gjennom trommene enn den tradisjonelle.


  4. Forskjellige deler av verden bruker forskjellige skinn kalveskinn er tradisjonelt mest utbredt i Europa og mye brukt på klassiske slagverksinstrumenter som pauke, skarptromme og basstromme.

Skarptrommen i en setning

Skarptrommen er en bøyningsform av skarptromme, nedenfor finner du eksempelsetninger for skarptrommen.


  1. De eneste unntakene er skarptrommen på låten Yellow Dog og cymbalen på Fallen of a Rock.

Skarptrommer i en setning

Skarptrommer er en bøyningsform av skarptromme, nedenfor finner du eksempelsetninger for skarptrommer.


  1. Mange klassiske slagverkere foretrekker også fremdeles dyreskinn, spesielt for pauker og skarptrommer.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ skarpt skarvender ››

Generell informasjon om "skarptromme" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet skarptromme som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "skarptromme" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "skarptromme".