Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for sirkulerte

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet sirkulerte, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke sirkulerte i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "sirkulerte".

Sirkulerte i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet sirkulerte i en setning.


 1. Begge valutaene sirkulerte til 31.


 2. Rapporten sirkulerte trolig midt i mai 1944 i Ungarn.


 3. I løpet av noen år sirkulerte over 1,5 millioner eksemplarer av boken i England.


 4. Flere pamfletter sirkulerte rundt i London og gjorde narr av rettssaken og støttet dronningen.


 5. Han sirkulerte et ferdigskrevet intervju med seg selv til medier, slik at de visste hva som kom.


 6. For Pytagoras var nok jorda sentrum i universet,og sola, stjernene og planetene sirkulerte rundt denne.


 7. I 2006 og 2007 sirkulerte rykter i ulike nyhetskilder om at fotball-VM 2010 kunne bli arrangert i et annet land.


 8. I januar 2003 sirkulerte det et falskt rykte om at en thailandsk såpeoperastjerne hadde hevdet at Angkor Wat tilhørte Thailand.


 9. De svenske femkronene var gyldige i Norge og i perioden sirkulerte det derfor femkronemynter i Norge selv om de ikke var norske.


 10. Både Redieß og hans etterfølger Jakob Sporrenberg var sene med utbetalingen og saken er kjent i ettertid ved at brev om saken sirkulerte i byråkratiet.


 11. Spenningen blant bøndene var økende, og på ettervinteren 1765 sirkulerte det flygeblader på bygdene med oppfordring til alle som hadde anledning om å stille i Bergen 1.


 12. Pave Innocens II bekreftet Stefan som konge ved brev senere det samme året, og Stefans rådgivere sirkulerte kopier rundt om i England for å demonstrere Stefans legitimitet.


 13. Ledet av Rhodos utviklet øyene maritime, kommersielle og kulturelle sentre: mynter preget av Rhodos sirkulerte over hele Middelhavet, og øyenes sentre for filosofi, litteratur og retorikk ble berømte.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ sirkulert sirkulær ››

Generell informasjon om "sirkulerte" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet sirkulerte som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "sirkulerte" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "sirkulerte".