Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for regnbyger

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet regnbyger, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke regnbyger i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "regnbyger".

Regnbyger i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet regnbyger i en setning.


  1. Det er mye vind og tåke og hyppige regnbyger.


  2. Om sommeren har Latvia regn og regnbyger omtrent hver andre eller tredje dag.


  3. Sommerværet er vekslende, med mange kraftige regnbyger forårsaket av tyfoner og fronter.


  4. En bygelinje er regnbyger organisert langs en linje, også kalt tråg, og denne kan bli flere hundre kilometer lang.


  5. Hvis det er nok fukt og instabilitet i luften, kan landbrisen føre til regnbyger og til og med tordenvær over sjøen.


  6. Kaldfronter er kjennetegnet ved kraftige vertikale luftbevegelser, og de konvektive skyene som oppstår fører ofte til regnbyger eller tordenvær.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Færøyene, https://no.wikipedia.org/wiki/Latvias_geografi, https://no.wikipedia.org/wiki/Vladivostok, https://no.wikipedia.org/wiki/Bygelinje, https://no.wikipedia.org/wiki/Sjøbris, https://no.wikipedia.org/wiki/Kaldfront

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ regnbyge regndråper ››

Generell informasjon om "regnbyger" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet regnbyger som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "regnbyger" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "regnbyger".