Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for puben

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet puben, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke puben i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "puben".

Puben i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet puben i en setning.


 1. Hundre prosent normal foregår en kveld på puben.


 2. En stol han skal ha sittet i er et av de eldste møbler i puben.


 3. Han drev siden 1986 puben The Commercial i bydelen Holbeck i Leeds.


 4. Sal ber Larry flytte til hjembyen sin for å drive puben sammen med ham.


 5. Juryen i Dublin satt på puben Kitty O'Shea med stor stemning og høyt lydnivå.


 6. Den eldste referansen til puben er fra 1455, da den ble omtalt som Kyngeshede.


 7. Stanley-navnet kommer av at klubben ble stiftet i puben Stanley Arms i Stanley Street.


 8. Fawkes skal også ha frekventert puben King and Tinker, som den gang het The White Hart.


 9. Det skal ha vært et kloster der puben ligger, men det var sannsynligvis et munkekloster.


 10. Ruth bor i en leilighet over puben sammen med sønnen Andy, som ble født utenfor ekteskap.


 11. Maskrey fikk et illebefinnende, og døde på puben The New Inn i Russell Street, Derby i 1927.


 12. Men den farlige kriminelle Dagger-Tooth Dan kommer inn i puben hvor den unge mannen spiller.


 13. Puben eies av National Trust, som både driver puben og utvikler den som et ressurssenter for byen.


 14. Cat and Fiddle Inn er den nest høyest beliggende puben i England (den høyeste er Tan Hill Inn i Yorkshire).


 15. Samme år kom LP-en Getinghonung, og han gjorde også flere en-manns-show i Stockholm på puben Stockholms Börsen.


 16. Starr og Cox flyttet til Surrey, og han hadde tatt kontakt med den lokale golfbanen og blitt med Lennon på den lokale puben.


 17. I 2003 besøker Larry Doc Shepherd puben til Sal Nealon, en tidligere marinesoldat som Larry hadde tjenestegjort sammen med i Vietnam.


 18. Det var flere tunneler fra puben til kirker og andre bygninger i Aylesbury, som skulle brukes som rømningsveier dersom rojalistene tok byen under borgerkrigen.


 19. Han flyttet vinduet slik et utsikten mot markedsplassen ble beholdt til tross for at det kom bygninger foran puben, og flyttet en middelalderpeis fra storsalen.


 20. Dommene ble annonsert fra vinduet, som da hadde god utsikt mot markedsplassen; nyere bebyggelse har ført til at det nå ligger et kort smug mellom plassen og puben.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Meir_enn_regn, https://no.wikipedia.org/wiki/King’s_Head_Inn_(Aylesbury), https://no.wikipedia.org/wiki/Peter_Lorimer, https://no.wikipedia.org/wiki/Last_Flag_Flying, https://no.wikipedia.org/wiki/Melodi_Grand_Prix_1995, https://no.wikipedia.org/wiki/Accrington_Stanley_FC, https://no.wikipedia.org/wiki/Clay_Hill_(London), https://no.wikipedia.org/wiki/Dans_med_døden_(film), https://no.wikipedia.org/wiki/Harry_Maskrey, https://no.wikipedia.org/wiki/Two-Gun_Gussie, https://no.wikipedia.org/wiki/Cat_and_Fiddle_Inn, https://no.wikipedia.org/wiki/Cornelis_Vreeswijk, https://no.wikipedia.org/wiki/Ringo_Starr

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ pub puber ››

Generell informasjon om "puben" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet puben som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "puben" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "puben".