Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for poeng

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet poeng, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke poeng i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "poeng".

Poeng i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet poeng i en setning.


 1. Hver stemme telte ett poeng.


 2. Hei 2 trukket 2 poeng. .


 3. Hun endte opp på 1286 poeng.


 4. Norge ga 7 poeng til Danmark.


 5. SV gikk ned 2,4 poeng til 4,4.


 6. Hver slik veksling er et poeng.


 7. Det ga en seier med seks poeng.


 8. Da vinner laget med flest poeng.


 9. Spilleren med flest poeng vinner.


 10. Dette ga 1 poeng i Diamond League.


 11. Han tok sine første poeng i Kuopio i november 2000.


 12. Den som har flest følgesmenn på objektet får poeng.


 13. På de siste elleve kampene fikk de bare seks poeng.


 14. Jesse Honey ble verdensmester med 186 av 210 poeng.


 15. I finalen endte den på en fjerdeplass med 52 poeng.


 16. Hun kom på 3.-plass i Norgescupen i skiskyting 2013/14 sammenlagt, med 160 poeng.


 17. Med sine 160 poeng endte han på sjetteplass på toppscorerlisten for Mizunoligaen.


 18. Ålgård tok flest poeng av alle i pulja på høsten, mens Egersund rykket ned til 3.


 19. I den andre kampen scoret West hele 45 poeng, men Celtics vant allikevel 129-123.


 20. Sangen som fikk flest jurystemmer, ble tildelt 12 poeng fra den nasjonale juryen.


 21. Under er en liste over Nord-Makedonias deltakere, plasseringer og poeng i konkurransen siden debuten.


 22. Der fikk han en 13.-plass som beste enkeltplassering, og han endte på 36.-plass totalt med 141 poeng.


 23. I 2006–07, hans andre sesong med Pittsburgh, presterte Gontsjar å tangere karrierebeste med 67 poeng.


 24. Under er en liste over Albanias deltakere, plasseringer og poeng i konkurransen siden debuten i 2004.


 25. I den første kampen scoret West kun 26 poeng, mye på grunn av den svært gode defensive spilleren K.C.


 26. I tillegg fikk hun den høyeste poengsummen i Junior Eurovision Song Contests historie, med 185 poeng.


 27. Etter mange tap og null poeng har den blitt karakterisert som Det verste fotballaget i Storbritannia.


 28. Dette var et poeng under fredsforhandlingene, hvor Norge kunne sitte rakrygget på seierherrenes side.


 29. Sverige vant med 1363,8 poeng foran Danmark 1324,8 og Belgia på tredje og siste plass med 1094 poeng.


 30. I den sjette kampen scoret Boston Celtics' Havlicek hele 40 poeng, noe som ga seier over Los Angeles.


 31. I Balkan Cup i langrenn 2019/20 fikk han til sammen 83 poeng, og kom med det på 28.-plass sammenlagt.


 32. Huber begynte å konkurrere i FIS-cupen i 2009, og tok sine første poeng i Val di Fiemme i august 2009.


 33. Høsten startet godt med ni poeng på de fire første kampene, men ble fulgt av to poeng på de tre neste.


 34. Sesongen 2008 startet positivt med poeng borte mot Viking 2 og Randaberg, samt seier hjemme mot Åsane.


 35. Bayramov tok første poeng så sent som 3.29 ut i kampen, men Berge kjempet inn et poeng minuttet etter.


 36. Dette var en ranking som, basert på rittype og vanskelighetsgrad, gav poeng for resultater i alle UCI-kategoriserte ritt.


 37. Jurymedlemmene stemte på de andre landenes bidrag med poeng fra 1 til 5 og viste poengene på direkten under avstemningen.


 38. Det norske bidraget endte helt sist og uten poeng for første gang med det nåværende poengsystemet som ble innført i 1975.


 39. Men de klarte bare ett poeng på de to siste kampene, og endte fire poeng bak Stabæk som sikret den siste opprykksplassen.


 40. Totalt i karrieren scoret han 25 192 poeng, ga 6 238 målgivende pasninger og tok 5 366 returer på sine totalt 932 kamper.


 41. Thierry vant også Indiahavøylekene 2007 (Indian Ocean Island Games) på Madagaskar, med ny personlig rekord på 7283 poeng.


 42. I den femte kampen vant derimot Lakers igjen da West scoret 42 poeng og hjalp laget sitt så sluttresultatet endte 117–115.


 43. Nilsen hadde til sammen 209 kamper, 40 mål og 70 assister i sin karriere som ishockeyspiller, noe som tilsvarer 110 poeng.


 44. Han var med på det norske laget som kom på andreplass i lagkonkurranse fritt system med 48,55 poeng bak Danmark med 51,35.


 45. Han brukte en stor, krøllet og rød parykk, og ofte benyttet seg av gjenstander for å skåre et vittig, skjønt absurd poeng.


 46. Flere fans mente de hviterussiske poengene ble gitt bakvendt, altså at sisteplassen i det aggregerte resultatet fikk 12 poeng, nest sisteplass fikk 10 poeng, og så videre.


 47. De er ofte korte og lettfattelige med klare rollefigurer, en tydelig situasjon eller historie og et entydig og overraskende poeng uten skjønnlitterære tolkningsmuligheter.


 48. Den mest dominante vinneren av førermesterskapet med hensyn til antall scorede poeng er Jim Clark, som oppnådde det maksimalt mulige 54 poeng (6 seire) i både 1963 og 1965.


 49. Vard tok for eksempel ledelsen rett etter pause, men en småsyk Geir André Herrem ble byttet inn, scoret tre mål på tolv minutter og sikret tre poeng i en viktig borteseier.


 50. Enda en seier kom igjen i Italias Grand Prix, og Barrichello endte sesongen på tredjeplass med 77 poeng, bak verdensmesteren Jenson Button og Sebastian Vettel på annenplass.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Melodi_Grand_Prix_2005, https://no.wikipedia.org/wiki/6._divisjon_fotball_for_menn_(Telemark), https://no.wikipedia.org/wiki/Christina_Vukicevic_Demidov, https://no.wikipedia.org/wiki/Only_Teardrops, https://no.wikipedia.org/wiki/Kommunestyre-_og_fylkestingsvalget_2011_i_Hordaland, https://no.wikipedia.org/wiki/Cricket, https://no.wikipedia.org/wiki/Englands_herrelandslag_i_fotball, https://no.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare, https://no.wikipedia.org/wiki/Carcassonne_(brettspill), https://no.wikipedia.org/wiki/Daniel_Bailey, https://no.wikipedia.org/wiki/Veli-Matti_Lindström, https://no.wikipedia.org/wiki/Hamarkameratene, https://no.wikipedia.org/wiki/Verdensmesterskapet_i_quiz, https://no.wikipedia.org/wiki/Lengt, https://no.wikipedia.org/wiki/Karoline_Erdal, https://no.wikipedia.org/wiki/Mathias_Loftesnes, https://no.wikipedia.org/wiki/Ålgård_Fotballklubb, https://no.wikipedia.org/wiki/Jerry_West, https://no.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_1976, https://no.wikipedia.org/wiki/Nord-Makedonia_i_Eurovision_Song_Contest, https://no.wikipedia.org/wiki/Philipp_Nawrath, https://no.wikipedia.org/wiki/Sergej_Gontsjar, https://no.wikipedia.org/wiki/Albania_i_Eurovision_Song_Contest, https://no.wikipedia.org/wiki/Junior_Eurovision_Song_Contest_2015, https://no.wikipedia.org/wiki/Fort_William_(Skottland), https://no.wikipedia.org/wiki/Norsk_forsvarshistorie, https://no.wikipedia.org/wiki/Augustien_Pluys, https://no.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Grbović, https://no.wikipedia.org/wiki/Daniel_Huber, https://no.wikipedia.org/wiki/Norge_under_Sommer-OL_2016, https://no.wikipedia.org/wiki/Erik_Zabel, https://no.wikipedia.org/wiki/Norge_i_Eurovision_Song_Contest, https://no.wikipedia.org/wiki/Jahn_Teigen, https://no.wikipedia.org/wiki/Guillaume_Thierry, https://no.wikipedia.org/wiki/Sjur_Robert_Nilsen, https://no.wikipedia.org/wiki/Trygve_Kristoffersen, https://no.wikipedia.org/wiki/Harpo_Marx, https://no.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2019, https://no.wikipedia.org/wiki/Vits, https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_poengsystemer_i_Formel_1, https://no.wikipedia.org/wiki/Rubens_Barrichello

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ podsoljord poengantall ››

Generell informasjon om "poeng" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet poeng som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "poeng" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "poeng".