Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for pasta

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet pasta, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke pasta i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "pasta".

Pasta i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet pasta i en setning.


  1. Den er velkjent i pasta og pizza.


  2. Selve elektrolytten består av blant annet salmiakkoppløsning, dens form er som en tykk pasta.


  3. All produksjon begynner ved å knuse olivenfrukten, ved bruk av store møllesteiner, til en pasta av olivenkjøtt og kjerner.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ passivt pastaen ››

Generell informasjon om "pasta" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet pasta som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "pasta" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "pasta".