Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for papirprodusenten

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet papirprodusenten, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke papirprodusenten i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "papirprodusenten". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av papirprodusenten kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: papirprodusentene. Hvis du klikker på bøyningen av papirprodusenten som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Papirprodusenten i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet papirprodusenten i en setning.


  1. Kiær, hvalfangeren Lars Christensen og papirprodusenten Chr.


  2. Det første papirprodusenten i England var John Tate, som satte opp sin fabrikk i nærheten av Stevenage i Hertfordshire i 1490.

Papirprodusentene i en setning

Papirprodusentene er en bøyningsform av papirprodusenten, nedenfor finner du eksempelsetninger for papirprodusentene.


  1. En av papirprodusentene var Vestfos Cellulosefabrik ved tettstedet Vestfossen i Øvre Eiker.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ papirprodukter papistisk ››

Generell informasjon om "papirprodusenten" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet papirprodusenten som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "papirprodusenten" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "papirprodusenten".