Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for musikkhistoriker

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet musikkhistoriker, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke musikkhistoriker i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "musikkhistoriker". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av musikkhistoriker kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: musikkhistorikere og musikkhistorikeren. Hvis du klikker på bøyningen av musikkhistoriker som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Musikkhistoriker i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet musikkhistoriker i en setning.


  1. Forkel var musikkhistoriker og universitetsmusikkdirektør i Göttingen.


  2. Fürstenau etterlot seg noen få komposisjoner, men det er som musikkhistoriker han huskes i dag.


  3. Ifølge musikkhistoriker Walter Everett utviklet Lennon (og McCartney) seg fra å skrive velsmidde låter til pubertetsfans til å forandre rockens grunnlag og utvikle seg i en helt ny retning fra 1966 av.

Musikkhistorikere i en setning

Musikkhistorikere er en bøyningsform av musikkhistoriker, nedenfor finner du eksempelsetninger for musikkhistorikere.


  1. Noen musikkhistorikere fester begynnelsen på den moderne klassiske musikken til de første tonene fra Tristan und Isolde, den såkalte Tristan-akkorden.

Musikkhistorikeren i en setning

Musikkhistorikeren er en bøyningsform av musikkhistoriker, nedenfor finner du eksempelsetninger for musikkhistorikeren.


  1. Den engelske musikkhistorikeren John Hawkins betegnet Telemann som den største kirkemusikeren i Tyskland.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ musikkhistorie musikkhistorisk ››

Generell informasjon om "musikkhistoriker" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet musikkhistoriker som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "musikkhistoriker" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "musikkhistoriker".