Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for leiemord

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet leiemord, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke leiemord i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "leiemord".

Leiemord i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet leiemord i en setning.


  1. Men etter å ha vunnet stort, legger Macha ut en ordre om et leiemord på Jake.


  2. De hanker inn en leiemorder som går under navnet Killer Joe (Matthew McConaughey), en politimann som gjør leiemord på si.


  3. Vanlige former for kriminalitet i Israel er narkotikahandel, hvitvasking, områdebestemte innbrudd, utpressing, leiemord, bedrageri, biltyveri, menneskehandel, korrupsjon og svartebørshandel.


  4. Scanlon planter agent Bennie Harper (Melora Walters), ved en bensinstasjon som en omstreifer, og Banks plukker henne opp for det som han sier skal være hans siste jobb, et leiemord på en meksikansk presidentkandidat.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Revolver_(film), https://no.wikipedia.org/wiki/Killer_Joe, https://no.wikipedia.org/wiki/Israel, https://no.wikipedia.org/wiki/Desert_Saints

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ leiekontrakt leiemorder ››

Generell informasjon om "leiemord" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet leiemord som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "leiemord" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "leiemord".