Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for lastedør

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet lastedør, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke lastedør i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "lastedør".

Lastedør i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet lastedør i en setning.


  1. Typen var kjent for sitt lange, flate gulv i kabinen og en stor firkantet lastedør bak vingen på styrbord side.


  2. Lastemodellen, 747-200F, kunne bygges med eller uten lastedør på siden, og hadde en lastekapasitet på 95,3 tonn og en total maksimumsvekt på 378 000 kg.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Blohm_&_Voss_BV_222, https://no.wikipedia.org/wiki/Boeing_747

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ lastebåter lastedøren ››

Generell informasjon om "lastedør" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet lastedør som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "lastedør" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "lastedør".