Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for kronprinsparet

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet kronprinsparet, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke kronprinsparet i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "kronprinsparet".

Kronprinsparet i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet kronprinsparet i en setning.


  1. I slutten av oktober flyttet kronprinsparet til Skabersjö slott.


  2. På somrene flyttet kronprinsparet med sine barn ut til Tullgarns slott.


  3. Fra 1890 og ett år fram i tid var kronprinsparet i utlandet, og besøkte Egypt.


  4. I midten av september 1893 flyttet kronprinsparet til Sofiero, hvor de møtte Munthe.


  5. I februar og mars 1882 besøkte kronprinsparet Kristiania, som var navnet på Norges hovedstad den tiden.


  6. Riksantikvar Hans Hildebrand anbefalte Öland, så sommeren 1902 reiste kronprinsparet langs Ölands vestkyst med kong Oscars lystyacht Drott.


  7. Gjennom høsten 1892 ble kronprinsparet værende ved Skabersjö slott, som ligger bare 20 kilometer fra Näsbyholms slott, som er Blixen-Fineckes familiegods.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ kronprinsessen kronprinsregent ››

Generell informasjon om "kronprinsparet" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet kronprinsparet som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "kronprinsparet" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "kronprinsparet".