Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for kriminaldrama

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet kriminaldrama, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke kriminaldrama i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "kriminaldrama". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av kriminaldrama kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: kriminaldramaet og kriminaldramaserie. Hvis du klikker på bøyningen av kriminaldrama som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Kriminaldrama i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet kriminaldrama i en setning.


  1. Tsotsi er et sørafrikansk kriminaldrama 2005 regissert av Gavin Hood.


  2. Chained Heat er et tysk-amerikansk kriminaldrama fra 1983 som er regissert av Paul Nicholas.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Tsotsi, https://no.wikipedia.org/wiki/Chained_Heat

Kriminaldramaet i en setning

Kriminaldramaet er en bøyningsform av kriminaldrama, nedenfor finner du eksempelsetninger for kriminaldramaet.


  1. Colasanto filmdebuterte i en birolle i kriminaldramaet The Counterfeit Killer (1968).


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Colasanto

Kriminaldramaserie i en setning

Kriminaldramaserie er en bøyningsform av kriminaldrama, nedenfor finner du eksempelsetninger for kriminaldramaserie.


  1. Seriens opprinnelse går tilbake til presserunden for Television Critics Association sommeren 2016, der Wolf avslørte planer om en kriminaldramaserie, lagt til New York, og satt i FBIs verden.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/FBI_(TV-serie)

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ krimfilmen kriminalfilm ››

Generell informasjon om "kriminaldrama" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet kriminaldrama som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "kriminaldrama" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "kriminaldrama".