Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for korrigering

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet korrigering, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke korrigering i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "korrigering". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av korrigering kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: korrigeringer. Hvis du klikker på bøyningen av korrigering som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Korrigering i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet korrigering i en setning.


  1. Med andre ord er ikke korrigering med hensyn på meteorologiske forhold nødvendig om sikten er god.


  2. Værforholdene er delt inn i ti forskjellige kategorier som brukes for å korrigering av fyrets lysvidde.


  3. Hvis det er avtalt sitatsjekk, skal denne primært bidra til å sikre at kilden er gjengitt korrekt og til korrigering av faktiske feil.


  4. Når man beregner gruppeforskjeller, må det også gjøres korrigering for at hjernens form varierer fra person til person, slik at man "normaliserer" hvert opptak i forhold til en standard referansemodell.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Fyr, https://no.wikipedia.org/wiki/Vær_Varsom-plakaten, https://no.wikipedia.org/wiki/Funksjonell_magnetresonanstomografi

Korrigeringer i en setning

Korrigeringer er en bøyningsform av korrigering, nedenfor finner du eksempelsetninger for korrigeringer.


  1. På DVD-utgavene til de tre første seriene ble det lagt med en bit med korrigeringer og tilbaketrekkinger fra QI-alvene.


  2. Teksten i First Folio fra 1623 var hovedsakelig basert på Q3, med klargjøringer og korrigeringer som muligens kom fra et sufflørmanus, eller fra Q1.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/QI_(TV-serie), https://no.wikipedia.org/wiki/Romeo_og_Julie

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ korrigere korrigert ››

Generell informasjon om "korrigering" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet korrigering som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "korrigering" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "korrigering".