Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for korridorer

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet korridorer, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke korridorer i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "korridorer".

Korridorer i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet korridorer i en setning.


 1. Noen av rommene og korridorer er pusset opp.


 2. Dører og korridorer ble omgjort til dødsfeller.


 3. Hovedveinettet i Norge er organisert langs 8 korridorer.


 4. De smale, mørke og hvelvet labyrintiske korridorer er fortsatt bevart.


 5. Festsal, loftsrom og korridorer i Hovedbygningen ble tatt i bruk til tegnesalsplasser.


 6. For pleierne var korridorer og tekjøkken de beste stedene å oppholde seg for å få varmen i seg.


 7. Ukrainas delegasjon ønsket å forhandle frem trygge korridorer i landet for flyktninger og humanitær hjelp.


 8. Det ble bygget tre filmscener for hver av dekkene til Nostromo, og de ulike rommene var bundet sammen med korridorer.


 9. Det omfattende nettet skal være ferdigstilt innen 2050, mens kjernenettet på ni korridorer skal være ferdig innen 2030.


 10. Fra midten av det indre gravkammerets sør- og nordside i Kheopspyramiden er det korridorer opp mot sør- og nordhimmelen.


 11. De utga også et brettspill hvor spillerne skulle komme seg til nødfarkosten, mens romvesenene lusket rundt i Nostromos korridorer og luftsjakter.


 12. Fingerplanen foreslo at den bymessige fortetningen primært skulle konsentreres i korridorer langs S-banenettet, mens mellomrommene skulle holdes av til grønne lunger.


 13. Det fortelles om magiske bildesignere uten parkeringsproblemer, fengselet med 111 ulåste dører, verdens vakreste by, der bygningene fortærer innbyggerne, endeløse korridorer i små hus ...


 14. Da Sjøfartsbygningen sto ferdig i 1915 var det Kristianias mest avanserte kontorbygg med heiser, korridorer, sentralvarme, elektrisk ventilasjonsanlegg og 17 toaletter i hver etasje med både varmt og kaldt vann.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Liatoppen_Fjellstove, https://no.wikipedia.org/wiki/«Estonia»-forliset, https://no.wikipedia.org/wiki/Veier_i_Norge, https://no.wikipedia.org/wiki/Klaros, https://no.wikipedia.org/wiki/Hovedbygningen_(NTNU), https://no.wikipedia.org/wiki/Vensmoen_Sanatorium, https://no.wikipedia.org/wiki/Russlands_invasjon_av_Ukraina_2022, https://no.wikipedia.org/wiki/Alien_–_den_8._passasjeren, https://no.wikipedia.org/wiki/De_transeuropeiske_transportnettverk, https://no.wikipedia.org/wiki/Pyramidekomplekset_ved_Giza, https://no.wikipedia.org/wiki/København, https://no.wikipedia.org/wiki/Frihetens_fengsel, https://no.wikipedia.org/wiki/Sjøfartsbygningen

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ korridorene korrigere ››

Generell informasjon om "korridorer" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet korridorer som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "korridorer" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "korridorer".