Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for karri

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet karri, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke karri i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "karri".

Karri i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet karri i en setning.


  1. De ristede baguettene dyppes i karri og spises.


  2. Kambodsjansk rød karri spises også med ris og risnudler.


  3. Chili og karri brukes mye i det lokale kjøkkenet, men maten er ikke nødvendigvis sterk.


  4. De serveres gjerne med hvit saus, det er også vanlig å bruke karri på, eller lage karrisaus.


  5. Et eksempel på fransk innflytelse på kambodsjansk mat, er kambodsjansk rød karri med ristede baguetter.


  6. Til festmåltider serveres gjerne krydrede grønnsaksretter som tilberedes med karri, sterkt krydrede kjøttretter eller ristet sjømat.


  7. Hverdagsmåltidene har gjerne bestått av en bolle med ris, karri, litt grønnsaker og noen krydrede mellomretter, som spises med fingrene fra en tallerken.


  8. Nøkkelingredienser i Kambodsjas kjøkken er kaffirlime, sitrongress, hvitløk, fiskesaus, soyasaus, karri, tamarind, ingefær, østerssaus, kokosmelk og sort pepper.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ karret karriere ››

Generell informasjon om "karri" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet karri som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "karri" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "karri".