Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for kanonbåt

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet kanonbåt, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke kanonbåt i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "kanonbåt".

Kanonbåt i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet kanonbåt i en setning.


  1. En annen kanonbåt, HMS Sparrow, kom inn i havna og kasta anker ved siden av Thrush.


  2. De franske våpnene, inkludert kuler fra en fransk kanonbåt, ble for mye for dahomeerne.


  3. Nøkk var kallenavn for en liten type kanonbåt som ble brukt i den norske marinen fra 1870-tallet.


  4. Ombyggingen fra kanonsjalupp til kanonbåt kostet den gang ca 40 000 kroner (inkludert dampmaskin).


  5. Under slaget ved Malvern Hill var han på en kanonbåt, USS Galena som på et tidspunkt var 16 km nedover James-elva.


  6. Da man etter hvert skjønte at de hadde stadig mindre militær verdi ettersom utviklingen skred fram, ble 18 av disse bygget om til kanonbåt av 3.


  7. I 1911 valgte Tyskland å sende ned en kanonbåt til Marokko, og lovet å forlate området forutsatt at de fikk områder i Fransk Kongo slik at de utvidet Kamerun.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Den_anglo-zanzibarske_krigen, https://no.wikipedia.org/wiki/Kongedømmet_Dahomey, https://no.wikipedia.org/wiki/Nøkk, https://no.wikipedia.org/wiki/Kanonsjalupp, https://no.wikipedia.org/wiki/George_B._McClellan, https://no.wikipedia.org/wiki/Europas_historie_1789–1914

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ kanonbrønnen kanonbåten ››

Generell informasjon om "kanonbåt" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet kanonbåt som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "kanonbåt" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "kanonbåt".