Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for innspurten

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet innspurten, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke innspurten i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "innspurten".

Innspurten i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet innspurten i en setning.


  1. Under VM i 1998 ble han hindret av canadiske Steve Bauer i innspurten.


  2. I den siste innspurten erobret imidlertid Sp og KrF tre avgjørende mandater, og valget endte med at borgerlig side hadde 76 mandater mot Arbeiderpartiets 74.


  3. Ett år før EF-avstemningen i 1972 sammenlignet han et EF-medlemskap med å frasi seg råderetten i eget hus, og i innspurten ble Borten en viktig brikke i nei-sidens valgkamp.


  4. Lederførerne, Cale Yarborough og Donnie Allison, krasjet i innspurten mens de kjempet om ledelsen, og gjorde det derfor mulig for Richard Petty å passere dem begge og vinne løpet.


  5. To uker før valget lå FrP på 20 prosent på meningsmålingene, men da valgkampfokuset i innspurten kom inn på miljø og andre saker som ikke var viktige for FrP, falt partiet som en stein.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ innsprøyting innstendig ››

Generell informasjon om "innspurten" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet innspurten som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "innspurten" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "innspurten".