Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for innbruddstyv

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet innbruddstyv, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke innbruddstyv i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "innbruddstyv". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av innbruddstyv kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: innbruddstyven, innbruddstyvene og innbruddstyver. Hvis du klikker på bøyningen av innbruddstyv som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Innbruddstyv i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet innbruddstyv i en setning.


  1. Men Buttsy blir deretter arrestert som innbruddstyv og morder.


  2. Hun jobber som sykkelbud om dagene, men om natten jobber hun som innbruddstyv.


  3. I februar 1724 ble samtidens mest kjente innbruddstyv, Jack Sheppard, arrestert ved hjelp av Wild.


  4. Ved utløst alarm vil lokalet tåkelegges ved at det sprøytes ut kunstig røyk gjennom dyser, og en innbruddstyv vil da ikke klare å orientere seg i lokalet.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Notorious_Gallagher, https://no.wikipedia.org/wiki/Dark_Angel_(TV-serie), https://no.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Wild, https://no.wikipedia.org/wiki/Innbruddsalarm

Innbruddstyven i en setning

Innbruddstyven er en bøyningsform av innbruddstyv, nedenfor finner du eksempelsetninger for innbruddstyven.


  1. Men samtidig som hun holder den fattige innbruddstyven under kontroll, oppdager den velstående konen i huset ved et uhell bevis som involverer hennes egen ektemann i bestikkelser.


  2. Phyllis titter gjennom deretter vinduet og oppdager en kvinne som stjeler alt sølvtøyet deres - hvorpå hun går inn i huset og tvinger innbruddstyven Mollie til å bytte klær med henne.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/One_Is_Business,_the_Other_Crime, https://no.wikipedia.org/wiki/Social_Quicksands

Innbruddstyvene i en setning

Innbruddstyvene er en bøyningsform av innbruddstyv, nedenfor finner du eksempelsetninger for innbruddstyvene.


  1. Kevin oppdager de to innbruddstyvene, og setter opp en mengde særdeles kreative feller for å forhindre dem i å stjele familiens eiendeler.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Alene_hjemme

Innbruddstyver i en setning

Innbruddstyver er en bøyningsform av innbruddstyv, nedenfor finner du eksempelsetninger for innbruddstyver.


  1. Noen butikker ble herjet og plyndret av innbruddstyver.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Brannen_i_Chicago_1871

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ innbruddsalarm innbudt ››

Generell informasjon om "innbruddstyv" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet innbruddstyv som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "innbruddstyv" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "innbruddstyv".