Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for id

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet id, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke id i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "id".

Id i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet id i en setning.


  1. Quake er et førstepersonsskytespill utviklet av id Software og gitt ut i 1996.


  2. Raven Software samarbeidet med id Software, utviklerne av de tidligere Quake-spillene.


  3. Wolfenstein 3D er et førstepersonsskytespill utviklet av id Software, utgitt våren 1992 til MS-DOS, og senere omprogrammert til en mengde systemer og spillkonsoller.


  4. Mange av passasjerene skal ha vært folk fra Pemba som var på vei tilbake fra Unguja etter å ha feira id al-fitr, som er markeringa av slutten på den muslimske fastemåneden ramadan.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ icosagon idag ››

Generell informasjon om "id" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet id som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "id" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "id".