Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for halvtimes

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet halvtimes, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke halvtimes i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "halvtimes". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av halvtimes kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: halvtimesruter. Hvis du klikker på bøyningen av halvtimes som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Halvtimes i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet halvtimes i en setning.


  1. Fra Atenco er det også bare en drøy halvtimes kjøretur inn til sentrum av Mexico by.


  2. Programmet er et panelprogram med publikum, og det blir kuttet ned til en halvtimes program, da uten reklamepause.


  3. TV 2 begynte relativt forsiktig, men de hadde i 2008-2009 en aktiv satsing med tippekamp fra Toppserien på søndager, og en halvtimes program etter kampen.


  4. Atlanterhavsvegen Bud–Kristiansund er ett av pilotprosjektene i Verdiskapningsprosjektet til Riksantikvaren, og ligger en halvtimes kjøretur utenfor byen.


  5. Selv om det var topp mot bunn kjempet Sandefjord bra hele kampen, men kunne ikke unngå at Kristjan Örn Sigurdsson stanget inn 1-0 etter en halvtimes spill.

Halvtimesruter i en setning

Halvtimesruter er en bøyningsform av halvtimes, nedenfor finner du eksempelsetninger for halvtimesruter.


  1. Kollektivtrafikken er bussbasert med times- eller halvtimesruter mot Ski, Oslo, Drøbak og Mysen.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ halvtimen halvtomme ››

Generell informasjon om "halvtimes" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet halvtimes som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "halvtimes" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "halvtimes".