Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for gründer

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet gründer, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke gründer i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "gründer".

Gründer i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet gründer i en setning.


 1. Frode Lia (født 1975) er en norsk gründer, redaktør, plateprodusent og podkaster.


 2. Han er mest kjent som gründer og mangeårig redaktør av fotballtidsskriftet Josimar.


 3. Sir Reginald Hargreeves, aka The Monocle, er en utenomjordisk skapning forkledd som en berømt gründer.


 4. Etter ett år som gründer og redaktør av forbrukermagasinet Aquanews, startet hun som bolkredaktør i Vi over 60.


 5. Samtidig var allerede gründer, i 1977 etablerte han i en alder av 18 år et selskap som solgte deler for motorsykler.


 6. De lokale landsbyboerne redder egget og Kumayama, gründer for Happy Enterprises, kjøper egget fra de lokale landsbyboerne.


 7. I ettertiden har Jimmy Wales stått som gründer for flere andre wiki-baserte prosjekter, verken tilsluttet Bomis eller Wikimedia.


 8. Nova Sea er medeier i North Salmon Service som per i dag har en brønnbåt som er oppkalt etter Nova Seas gründer, Steinar Olaisen.


 9. I 1989 kontaktet Turner Steve Simmons, en tidligere profesjonell motorcross-rytter og gründer, for bistand med utvikling av en sykkeldemper.


 10. The Umbrella Academy ledes av The Monocle (Sir Reginald Hargreeves) et romvesen forkledd som en velstående gründer, og verdenskjent vitenskapsmann.


 11. Paul Turner (født 1959) er en amerikansk konsernsjef, gründer, oppfinner, motorsykkelmekaniker, og pionér innen utvikling av den moderne terrengsykkel.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Frode_Lia, https://no.wikipedia.org/wiki/The_Umbrella_Academy, https://no.wikipedia.org/wiki/Anne_Marit_Hjelme, https://no.wikipedia.org/wiki/Paul_Turner, https://no.wikipedia.org/wiki/Mothra_vs._Godzilla, https://no.wikipedia.org/wiki/Bomis, https://no.wikipedia.org/wiki/Nova_Sea

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ grøten gründere ››

Generell informasjon om "gründer" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet gründer som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "gründer" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "gründer".