Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for elvesystemer

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet elvesystemer, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke elvesystemer i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "elvesystemer".

Elvesystemer i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet elvesystemer i en setning.


  1. Fra øst til vest har Nepal tre store elvesystemer:.


  2. Artene i denne gruppen lever stort sett i havet, men noe få arter har også tilpasset seg ferskvann og lever i noen av verdens større elvesystemer.


  3. Doggerland var dertil preget av elvesystemer, hvorav enkelte utgjorde fortsettelsen av elver som i dag er kjent under navnene Themsen, Rhinen og Elben.".


  4. Elvemusling finnes naturlig i elvesystemer i det vestlige og nordlige Europa, men den har også blitt introdusert til det nordøstlige Nord-Amerika, det østlige Sibir og Japan.


  5. Noen har også tilpasset seg et liv i ferskvann og trives utelukkende i noen av verdens større elvesystemer, mens noen ytterst få kan oppholde seg vekselvis i ferskvann og saltvann.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ elvesystemene elvesystemet ››

Generell informasjon om "elvesystemer" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet elvesystemer som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "elvesystemer" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "elvesystemer".