Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for cut

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet cut, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke cut i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "cut".

Cut i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet cut i en setning.


  1. På grunn av det økende antallet deltagere ble det i 1898 innført cut etter to runder.


  2. Programmet oppmuntret til korte hårstiler som den flate crew cut, mellom-, lav- og høy frisyre.


  3. Seks av dem var plassert i ulike rom, mens det syvende var et såkalt directors cut som til en hver tid var rettet på de steder med mest aktivitet.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/The_Open_Championship, https://no.wikipedia.org/wiki/La_oss_klippe_håret_i_samsvar_med_den_sosialistiske_livsstilen, https://no.wikipedia.org/wiki/Big_Brother_Norge_(2001)

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ curvicornis cutanea ››

Generell informasjon om "cut" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet cut som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "cut" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "cut".