Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for covere

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet covere, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke covere i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "covere".

Covere i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet covere i en setning.


  1. Formatet var tilbake til det tradisjonelle med åtte originale sanger og seks covere.


  2. Noen band, som The Queers og Screeching Weasel, har utgitt covere av hele Ramones-album.


  3. Imidlertid var det ikke slik at The Beatles solgte bare covere eller en blek kopi av sine helter.


  4. I tillegg er det slik at mens covere eller titler kan minne (også tittelen Let It Bleed er mistenkelig lik Let It Be), er musikken lite lik.


Kilde: https://no.wikipedia.org//wiki/The_Beatles, https://no.wikipedia.org/wiki/Ramones

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ coverband coveret ››

Generell informasjon om "covere" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet covere som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "covere" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "covere".