Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for comte

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet comte, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke comte i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "comte".

Comte i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet comte i en setning.


  1. Marie-Thérèses onkel, comte d'Artois, emigrerte på ordre av Ludvig XVI.


  2. Hennes nevø som titulerte seg selv som comte de Chambord, og hans søster bodde sammen med henne.


  3. Ludvig XVIII forsøkte å holde en gyllen middelveg mellom de liberale og de ekstreme rojalistene (ledet av comte d'Artois).


  4. Marie Thérèses svigerfar, comte d'Artois, tilbrakte det meste av sin tid Edinburgh hvor han hadde leiligheter i Holyrood House.


  5. Hans far, comte d'Artois, som betraktet sin sønn som en større forlegenhet, forsøkte å overtale Louis-Antoine fra å inngå ekteskapet.


  6. Han ble døpt Philippe François Marie, comte de Hauteclocque, men forandret navnet sitt i 1945 til sitt alias i den franske motstandsbevegelsen.


  7. Til høyre for henne Gaspar de Guzmán, comte d'Olivares, og bak infantaen maleren Diego Velázquez som hadde dekorert den spanske del av møtepaviljongen.


  8. Man finner også klare resultater av den innflytelse franske sosialister som Charles Fourier, comte de Saint-Simon og Pierre-Joseph Proudhon hadde hatt på Marx.


  9. Hans ekteskap i 1740 med Louise Félicité de Bréhan, datter av comte de Plélo, likesom hans bånd til familien Richelieu, gav ham et viktig innpass i det kongelige franske hoff.


  10. Jacques ga etter farens død i 1999 ut boka Les Ténébreuses affaires du comte de Paris (Greven av Paris' mørke affærer), hvor han blant annet kritiserte farens formueforvaltning.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ computer con ››

Generell informasjon om "comte" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet comte som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "comte" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "comte".