Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for bunker

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet bunker, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke bunker i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "bunker".

Bunker i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet bunker i en setning.


 1. Hitlers kvarter var bunker 13.


 2. Der måtte lagene fylle sandposer for å lage en bunker.


 3. Hitler holdt til i en egen bunker der han hadde sin private leilighet.


 4. Antallet tilsvarer én bunker for hver fjerde albaner, og i snitt 24 bunkere per km².


 5. Hitler oppbevarte mange av Wagners originale partiturer i sin bunker i Berlin under 2.


 6. Disse skårene, kombinert med en enkel gitterdør, ville gjøre det svært vanskelig å innta en bunker.


 7. Angrepene økte i omfang de neste to dagene, og det ble kjempet hardt om kontrollen over hver bunker.


 8. Hitlers bunker befant seg innerst, i september 1943 fikk han anlagt enda en ekstra sperring rundt den (Sperrkreis A).


 9. Alle spillere skal prøve å bli kvitt kortene samtidig, og kortene skal legges i bunker på ti på bordet, sortert etter farger.


 10. Den fuktige tobakken legges i baller eller bunker, i tiden tobakken modnes kan temperaturen i bunkene/ballene komme opp i 60 grader.


 11. Denne typen bunker er brukt nær sagt overalt hvor tyskerne hadde stillinger under andre verdenskrig, og Fjell festning er intet unntak.


 12. Hver bunker (ikke ringstand) hadde som oftest skyteskår til beskyttelse av inngangen, samt en ringstand på toppen med plass til et maskingevær.


 13. I høyden overfor militærleiren ligger en bunker i form av et blokkhus, og dette skulle ta over dersom tropper kom seg forbi de to festningsgalleriene.


 14. Hans levninger ble ødelagt da Rikskommissær Josef Terboven detonerte rundt femti kilo dynamitt i en bunker i Kloåsen på Skaugum-komplekset samme dag klokken 23:30.


 15. Hun går inn i en skjult inngang til en underjordisk bunker hvor Moon-gwangs ektemann Geun-sae har bodd i all hemmelighet i over fire år for å gjemme seg for en lånehai.


 16. Rs 58 (Rs er forkortelse for Ringstand), var en liten bunker med inngang, beskyttelsesrom og en ringformet stilling med plass til et maskingevær, en middels tung flammekaster eller observasjonsutstyr.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Wolfsschanze, https://no.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race_15, https://no.wikipedia.org/wiki/Enver_Hoxha, https://no.wikipedia.org/wiki/Richard_Wagner, https://no.wikipedia.org/wiki/Fjell_festning, https://no.wikipedia.org/wiki/Vinterkrigen, https://no.wikipedia.org/wiki/Ligretto, https://no.wikipedia.org/wiki/Sigar, https://no.wikipedia.org/wiki/Værdalske_befestninger, https://no.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Redieß, https://no.wikipedia.org/wiki/Parasitt_(film)

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ bunken bunkere ››

Generell informasjon om "bunker" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet bunker som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "bunker" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "bunker".