Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for boggier

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet boggier, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke boggier i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "boggier".

Boggier i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet boggier i en setning.


  1. Midtdelen har to boggier, mens endedelene har en hver.


  2. Vognen har kun fire boggier for å spare kostnader og vekt.


  3. Hvert lokomotiv har to boggier, hver med tre drivaksler (Co'Co'-konfiguasjon).


  4. Normalt vil toget bli trukket av elektromotorer som kan være montert i vognene, eller, for hengebaner; på boggier i bjelken.


  5. Det ble utviklet vogner og boggier med bedre løpeegenskaper på dårlig skinnegang men mange stygge ulykker skjedde på enkeltsporete strekninger og ved planoverganger.


  6. Spesielt slet det med for høyt drivstofforbruk, underdimensjonerte boggier og for høye sporkrefter (aksellast og togvekt ift akselerasjon og bremsing) alle feil som var vanskelige å løse.


  7. Produsenter som Cincinnati Car Company og J.G.Brill & Co var pionerer i å utvikle lette vogner med boggier som tålte høye hastigheter på en skinnegang som ikke alltid var førsteklasses.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ boggiene boggiskift ››

Generell informasjon om "boggier" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet boggier som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "boggier" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "boggier".