Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for batteriene

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet batteriene, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke batteriene i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "batteriene".

Batteriene i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet batteriene i en setning.


 1. Disse batteriene ble nedlagt i 1872.


 2. De fleste av batteriene var russiske fra begynnelsen av det 20.


 3. Vekten av de mange batteriene gjorde imidlertid farkosten lite praktisk.


 4. Klokken 12.00 sendte han en offiser i land med et brev til kommandanten for batteriene.


 5. På bakketoppen kom den franske styrken over batteriene som hadde gitt store tap for 1./3.


 6. Når bilen står stille stoppes forbrenningsmotoren helt dersom det ikke er behov for lading av batteriene.


 7. Det medførte at fallskjermtiden ble lengre enn antatt og at batteriene gikk tomme før sonden nådde overflaten.


 8. For å åpne veien til Humaitá, den største paraguayanske festningen, angrep Mitre batteriene ved Curuzu og Curupaity.


 9. Som for elektriske biler avhenger miljøeffekten imidlertid av hvordan strømmen produseres og at batteriene lades hyppig.


 10. De trakk inn i Carlisle Bay, der mange av skipene som lå for anker ble ødelagt, og utvekslet ild med de engelske batteriene.


 11. En plug-in hybrid skiller seg fra en andre hybridbiler ved at batteriene kan lades fra strømnettet i tillegg til at de lades av bilens generator.


 12. Det skjedde stadige forbedringer av elektriske motorer, men det var et fundamentalt problem med disse; den høye vekten og kostnadene for batteriene.


 13. Toktet var vellykket, da de tyske batteriene ved Saint Pierre du Mont og La Pernelle ble satt ut av funksjon og ikke kunne skyte mot invasjonsflåten.


 14. Sovjetunionen kom i mange år med motstridende uttalelser om at hun døde enten av surstoffmangel da batteriene sviktet, eller at hun hadde blitt forgiftet.


 15. Det lyktes ikke de Ruyter å nedkjempe de engelske batteriene, og etter å ha konstatert at hans egne fartøy var blitt skadet trakk han seg tilbake til den franske øyen Martinique.


 16. Disse batteriene gir høyere spesifikk energi enn andre litiumbatterityper og brukes i applikasjoner der vekt er en kritisk funksjon, for eksempel mobile enheter, radiostyrte fly og noen elektriske kjøretøyer.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ batteridrift batterier ››

Generell informasjon om "batteriene" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet batteriene som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "batteriene" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "batteriene".