Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for ballett

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet ballett, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke ballett i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "ballett".

Ballett i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet ballett i en setning.


 1. I tillegg skapte han en langt mer symfonisk ballett.


 2. Der var han med på å bygge opp både ballett og opera.


 3. Dette var med på å sabotere for populariteten til ballett i Vest-Europa.


 4. Beatrix er meget interessert i billedhugging, malerkunst, ballett og musikk.


 5. I 2015 hadde en ballett bygget over Kometen kommer premiere på nasjonaloperaen.


 6. Det ble imidlertid forandret av Jean Baptiste Lully, som gikk bakveien via ballett.


 7. I Frankrike hadde ballett lenge vært dominerende, men også opera kom inn via balletten.


 8. Checkmate er en ballett i én akt av komponisten Arthur Bliss og koreografen Ninette de Valois.


 9. I Amsterdam studerte hun ballett før hun flyttet til London i 1948 for å fortsette utdanningen der.


 10. Etterhvert ble også opera, ballett og musikk, spesielt Mozarts musikk, viktige inspirasjonskilder:.


 11. Teatret har siden det ble etablert vært den nasjonale scene for teater, skuespill, opera og ballett.


 12. Alanyas Kammerorkester, dannet av medlemmer fra Antalyas statlige opera og ballett, hadde sin åpningskonsert 7.


 13. Et av diktene ble fremført som ballett på kanadisk fjernsyn og Queen Victoria and Me kom ut som sang på Live Songs.


 14. Georgina Parkinson, en ballettmester fra American Ballet Theatre (ABT), trente skuespillerne i ballett før innspillingen.


 15. Den første idéen for filmen hadde regissør Aronofsky, da han fikk en idé om en film med handling fra fribryting og ballett.


 16. Da han delte konseptet og lagde sportsfilmen The Wrestler, satt han igjen med et uprodusert filmprosjekt basert på ballett.


 17. Senere flyttet hun til London for å studere ballett med Marie Rambert på Rambert School of Ballet, som da lå i Notting Hill.


 18. Både Portman og Kunis trente på ballett i flere måneder før innspillingen, og de fikk hjelp av flere ballettdansere underveis.


 19. Nasjonalakademiteateret for opera og ballett i Mongolia, eller Ulan Bator operahus, holder konserter og musikalske opptredener.


 20. Opprinnelig var hun mest opptatt av å fortelle en historie, men da lydfilmen kom lot hun filmene utvikle seg i retning ballett til musikk.


 21. Regissør Darren Aronofsky ble først interessert i ballett da søsteren hans studerte dans på High School of Performing Arts i New York City.


 22. Det femte og hittil siste klassiske verket til McCartney var denne gangen en ballett i samarbeid med datteren, designeren Stella McCartney.


 23. Da han lette etter informasjon til Black Swan, opplevde Aranofsky ballett som en svært isolert verden, hvor danserne ikke var imponert over filmer.


 24. Hepburn fortsatte ballettstudiene i Amsterdam under Sonia Gaskell, en fremtredende skikkelse i nederlandsk ballett, og den russiske ballettlæreren Olga Tarassova.


 25. I Russland, der dans, og spesielt mannlig dans, var en viktig del av nasjonal identitet, ble imidlertid ballett fra tidlig av beregnet på dramatisk dans fra mennenes side.


 26. I Tsjajkovskijs ballett blir jenta Odette forvandlet til en svane da han hun er forelsket i sverger sin evig kjærlighet til en annen pike, Odile, som naturlig er den mørke svanen.


 27. Engelsk opera ble en blanding av italiensk opera og masque-fremføringer og fransk opera var preget av mye ballett og egne teknikker, i lang tid styrt totalt av Jean-Baptiste Lully.


 28. Romantikken var også en utvikling innen ballett, nye stilarter som operetter dukket opp, wienervalsen ble allemannseie og mange virtuoser dukket opp og hevet nivået på konsertspill.


 29. Senere studerte hun ballett og moderne dans ved American Theater Dance Workshop i New Hyde Park, og hun gikk på Usdan Center for Creative and Performing Arts i Wheatley Heights, begge på Long Island.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ ballerinaen balletter ››

Generell informasjon om "ballett" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet ballett som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "ballett" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "ballett".