Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for ballet

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet ballet, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke ballet i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "ballet".

Ballet i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet ballet i en setning.


  1. Den andre gangen får hun en vakker ballkjole, og rider til ballet med hesten Jurášek.


  2. Ved ballet danser de hele kvelden før de går til et ledig rom på sykehuset for å ha sex.


  3. En av dem, Helena Růžičková, portretterte rollen som den frodige adelsdamen Drobena på ballet.


  4. Overtalt av Benvolio og Mercutio blir Romeo med på ballet hos huset Capulet i håp om å treffe Rosalind.


  5. Aschenputtel besøker morens grav og spør om råd, og et tre ved graven vokser og rister ned de festklærne hun trenger for å slippe inn på ballet.


  6. På de første konsertene prøvde de ut den den nye sammensetningen ved å spille noen gamle komposisjoner fra Piazzollas store repertoar: Tres minutos con la realidad og Tango ballet.


Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Tre_nøtter_til_Askepott_(1973), https://no.wikipedia.org/wiki/My_Sister’s_Keeper, https://no.wikipedia.org/wiki/Romeo_og_Julie, https://no.wikipedia.org/wiki/Askepott, https://no.wikipedia.org/wiki/Astor_Piazzolla

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ ballerinaen ballett ››

Generell informasjon om "ballet" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet ballet som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "ballet" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "ballet".