Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for ballerinaen

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet ballerinaen, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke ballerinaen i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "ballerinaen".

Ballerinaen i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet ballerinaen i en setning.


  1. Portman ble trent av den profesjonelle ballerinaen Mary Helen Bowers til sin rolle i filmen, og skrev senere forordet til Bowers' bok, Ballet Beautiful.


  2. Samme år skrev han ballettnumre til operaene Alcina og Ariodante som ble oppført i Covent Garden der han kunne bruke prima ballerinaen og koreografen Marie Sallé og hennes ballettkompani.


  3. Natalie Portman spilte den unge ballerinaen Nina Sayers i Darren Aronofskys psykologiske thrillerfilm Black Swan i 2010, en rolle som kritiker Kurt Loder beskrev som en av hennes mest overbevisende prestasjoner.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ ballerina ballett ››

Generell informasjon om "ballerinaen" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet ballerinaen som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "ballerinaen" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "ballerinaen".