Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for ballerina

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet ballerina, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke ballerina i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "ballerina".

Ballerina i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet ballerina i en setning.


  1. Nina Sayers (Natalie Portman) er en ballerina ved New York ballettkompani.


  2. En viktig figur i Vejles kunst er Ballerina Bulldog, en tilsynelatende sart, men likevel sterk, ballerina.


  3. Hun bor sammen med sin mor (Barbara Hershey), en tidligere ballerina, som har en kvelende kontroll over datteren.


  4. Aronofsky så på Black Swan som søsterfilmen til The Wrestler, der en av hans opprinnelige konsepter handlet om et kjærlighetsforhold mellom en bryter og en ballerina.


  5. Ballerina Bulldog fremstilles ofte på utstillingsåpninger av en levende ballerina som opptrer med en bulldog ved sin side, og det er laget en animasjonsfilm om og med henne.


  6. Når regissøren Thomas Leroy (Vincent Cassel) bestemmer seg for å bytte ut prima ballerina Beth MacIntyre (Winona Ryder) fra åpningsproduksjonen i den nye sesongen, er Nina hans førstevalg.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ baller ballerinaen ››

Generell informasjon om "ballerina" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet ballerina som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "ballerina" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "ballerina".