Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for avionikk

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet avionikk, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke avionikk i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "avionikk".

Avionikk i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet avionikk i en setning.


  1. De australske Sea King-helikoptrene hadde lignende avionikk som Sea King HAS.1, og samme ARI 5995-søkeradar.


  2. Disse seks Sea King HAR3A var utstyrt med oppdaterte systemer som digitalt navigasjonssystem og moderne avionikk.


  3. LynxOS er mest brukt i innebygde systemer, i applikasjoner for avionikk, romfart, forsvaret, industriell prosesskontroll og telekommunikasjon.


  4. Det ble gjort store endringer, slik som en helt ny avionikk, bruk av komposittmaterialer i hele skroget og i rotorbladene, samt integrering av Sea Eagle-missilet, som hadde blitt kjøpt fra Storbritannia i 1983.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ aviones avis ››

Generell informasjon om "avionikk" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet avionikk som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "avionikk" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "avionikk".