Eksempelsetninger.com

Eksempelsetninger for allergisk

Her kan du finne et stort utvalg av eksempelsetninger for ordet allergisk, eller med andre ord setninger som kan hjelpe deg å lære å bruke allergisk i en setning. Å lære å bruke et ord i setninger kan være veldig nyttig, for eksempel når det gjelder å lære å bruke ordet i en setning, i hvilken kontekst ordet kan brukes så vel som å lære den sanne betydningen av ordet "allergisk". I tillegg viser vi også hvordan ulike bøyninger av allergisk kan brukes, bøyningene som vi også har eksempelsetninger på er: allergiske. Hvis du klikker på bøyningen av allergisk som du er interessert i, kommer du til listen over eksempelsetninger for den aktuelle formen.

Allergisk i en setning

Her nedenfor finner du flere setninger som illustrerer hvordan du bruker ordet allergisk i en setning.


  1. Men stikket er ikke farlig med mindre man reagerer allergisk.


  2. I enkelte tilfeller kan antistoffer reagere på ufarlige stoffer, slik at de fremkaller en allergisk reaksjon.


  3. Uheldigvis var ekstraktet så urent at han fikk en alvorlig allergisk reaksjon, og videre injeksjoner ble avlyst.


  4. Suggesjon kan være symbolsk, for eksempel kan en person som er allergisk utvikle allergiske symptomer ved å se gjennom en frøkatalog.

Allergiske i en setning

Allergiske er en bøyningsform av allergisk, nedenfor finner du eksempelsetninger for allergiske.


  1. Alvorlige bieffekter kan være allergiske reaksjoner.


  2. Suggesjon kan være symbolsk, for eksempel kan en person som er allergisk utvikle allergiske symptomer ved å se gjennom en frøkatalog.


  3. Senere bruk av penicillin kan i svært sjeldne tilfeller resultere i enda kraftigere allergiske reaksjoner som anafylaktisk sjokk med besvimelse og livstruende blodtrykksfall.

Forrige og neste ord i databasen

‹‹ allergier alles ››

Generell informasjon om "allergisk" eksempelsetninger

Eksempelsetningene for ordet allergisk som vi presenterer på dette nettstedet, stammer fra forskjellige offisielle kilder. For eksempel er en av våre kilder artikler på Wikipedia som er klassifisert som minst gode artikler. Men vi bruker også nyhetsartikler, bøker og andre generiske tekster for å samle eksempler på hvordan ordet "allergisk" kan brukes i en setning. Til høyre for hver setning finner du en lenke ut pil som sender deg til kilden til setningen, hvor du får tilgang til hele teksten og konteksten for den presenterte eksempelsinnen. Dette kan være nyttig fordi noen ord noen ganger kan være vanskelig å forstå med bare en setning for kontekst, mens hele artikkelen eller teksten kan hjelpe deg med å få innsikt i hvordan du bruker ordet "allergisk".